top of page

Svadbena Svečanost

Vaš najbolji izbor.

novo.JPG

Svadbena sala

Agroturizam Požgaj s ponosom predstavlja svoju prekrasnu salu za svadbene svečanosti, otvorenu 2021. godine, koja je stvorena kako bi vaše vjenčanje bilo nezaboravno iskustvo. S kapacitetom do 300 osoba i mogućnošću postavljanja pregrade za intimnije proslave, prilagođavamo se vašim željama i potrebama kako biste mogli uživati u savršenom danu.

FB_IMG_1624808820900.jpg
.jpg
20230902_123835.jpg

Vjenčanje na otvorenom

U Agroturizmu Požgaj, vaše snove o romantičnom vjenčanju pod otvorenim nebom pretvaramo u stvarnost. Naš prekrasan vrt i prostrani travnjak čekaju da budu savršeno mjesto za vašu ceremoniju. Zamislite svoje vjenčanje obasjano toplim sunčevim zrakama, dok blagi povjetarac nosi mirise cvijeća i zvukove prirode, stvarajući idiličnu kulisu za vašu ljubavnu priču.

Fotografije Vašeg Vjenčanja

Uz rustikalnu ljepotu našeg seoskog imanja, vaše vjenčanje postaje nezaboravno iskustvo prepuno slikovitih trenutaka. Naše imanje pruža idealnu kulisu za vašu ljubavnu priču, bilo da se radi o bajkovitom pejzažu ili šarmantnom seoskom ambijentu. Svaki kutak našeg imanja pruža nevjerojatne mogućnosti za fotografiranje, omogućavajući vam da uhvatite svaki dragocjeni trenutak vašeg velikog dana. Naša želja je stvoriti prekrasne uspomene koje će vam trajati cijeli život, a fotografije snimljene na našem imanju bit će dragocjeni podsjetnik na čaroliju vašeg vjenčanja. 

10.jpg
Pošaljite upit i rezervirajte svoju lokaciju iz snova!

Vaša prijava je zaprimljena!

bottom of page